SUMMER'15



 Už je pomalu měsíc od prázdnin, ale já pořád vzpomínám. Vybavuji si různé chvíle, situace, pocity, ale především lidi, lidi, se kterými jsem měla tu čest strávit mé jedinečné prázdniny. Pokud si mám uvědomit mé pocity těsně před prázdninami, tak jsem tehdy cítila velikou naivní bublinu v mé hlavě. Nerozumíš? Znáš ten pocit, když si vše maluješ narůžovo, až tomu i uvěříš? Nebo se to stává jen mně? Každopádně jsem si říkala, jak si budu tohle a tamto užívat s tím a tamtím, jak půjdu sem a tam.. Byla jsem pak (ne)mile překvapená, když to skončilo jinak. Tak či onak, snažila jsem si to i tak naplno užít! 

 



 Vše to začalo na Slovensku, pokud mě déle čteš, tak dobře víš, že má rodina pochází z Nitry. Vlastně, celý rok jsem se nejvíce těšila právě na toto krásné město, na rodinu, kamarády, na zábavu. Ve zkratce, nesplnilo to mé očekávání. Zase se mi osvědčilo „Sejde z očí, sejde z mysli.“ S polovinou lidí, jsem se cítila,  jako kdybych je viděla poprvé, vůbec je neznala.. Samozřejmě to je pochopitelné, když se s někým málo setkáváte, nezůstanete ani v kontaktu, tak jste si v podstatě jako cizí. No, na druhou stranu se zase potvrdilo, že láska nemá hranice! Prostě, pokud někoho milujete, tak i nějaké kilometry navíc vám tu lásku nezničí! Kromě toho, jsem se tam seznámila i se skvělými lidmi, více tam upevnila vztahy s jinými a tak. A konečně si dovolím tvrdit, že většina mých nejlepších kamarádů jsou jen a jen SLOVÁCI! (a Slovenky, samozřejmě!!!) 

 Po skoro měsíčním odloučení od domova, jsem konečně (?!?!?) přijela domů a užívala si domácké prostředí. Většinou teda za kamerou, za foťákem nebo za počítačem. V minulém článku jsem tě seznámila s mým YouTube kanálem, který s tím vším vlastně také souvisí, protože jsem v tu chvíli s přáteli pracovala na jednom projektu. Také nesmím zapomenout zmínit, že když bylo krásně a vše bylo krásné, tak jsem i vyběhla s rodiči na nějaký malý výlet do nedaleké přírody. 

 Uběhlo pár týdnů a KONEČNĚ to bylo tady! Tábor!! Abys byl v obraze, je to tábor pro starší se zaměřením na skoro každý „koníček“, který tě napadne. Já už jsem čtyři roky věrná modelingovému. Takže si můžu odpustit zbytečná slovo o tom, jak se mi tam líbí, ne? Rok co rok, je to ve vyšším levlu. A mám tam nejlepší partu přátel, s kterými si víc jak nejvíc rozumím! Došlo tam bohužel i několika nemalým sporům, ke kterým se nechci veřejně vyjadřovat. 

 Jsem ale druh člověka, který chce mít jen pěkné myšlenky. Pokud si tedy vybavím všechny příjemné vzpomínky, tak dávám za tyto prázdniny palec hore!









 
Kromě těchto aktivit, jsem nezmínila pěkné chvilky se svými přáteli, za které říkám také velké Děkuju!

PS: Video z modelingu, zde:  


2 komentáře: