SATURDAY FULL OF MUSIC




 Bydlím v Mladé Boleslavi, odkud možná mají Vaši rodiče, nebo přímo ty, auto. Proto jsem nesměla chybět na Dni otevřených dveří ŠKODA AUTO, která slavila 120 let existence! 

Trochu teorie:


ŠKODA AUTO a.s. je největší český výrobce automobilů. Sídlo společnosti je v Mladé Boleslavi, v rámci ČR má dva další výrobní závody v Kvasinách a ve Vrchlabí a jako odštěpný závod vlastní Střední odborné učiliště strojírenské. Základní jmění společnosti je udáváno ve výši 16 708 850 000 Kč, jediným vlastníkem je od roku 2007 společnost Volkswagen International Finance N.V. se sídlem v Amsterdamu.(ZDROJ: Wikipedie) 

 



 Ráno jsem se byla podívat s mamkou a se sestrou do výroben. Zde vyráběly různé součástky do automobilů. Bylo to zajímavé! Po pár hodinách jsem se odpojila a běžela za kamarádkou @denisasarkoziova a spolu jsme pospíchaly do FABIA Arény na vystoupení Majka Spirita! Nebylo to jeho první vystoupení, které jsem viděla, proto jsem se velice těšila! Po Majkovi celou Škodovku roztančili The Pastels, slovenská taneční crew! No, co vám budu povídat, tolik sympatických mladých kluků se tam tak hezky kroutilo, super pohled! Haha. A pak následoval dlouho očekávaný Ben Cristovao, který naše město navštívil už tento měsíc  podruhé! Neuvěřitelná show! Radím ti, pokud jsi ještě nebyl na žádném jeho vystoupení, měl bys  to co nejdříve napravit! Ben si přizval na dvě písničky i mladou a skvělou zpěvačku Annet Charitonovou a Cavaliera! Vidět tento měsíc Bena již podruhé bylo fakt skvělé! Jelikož Ben vždy vytvoří neskutečnou show! Ale nechci se už 
opakovat!  Pokud to nezažiješ, nevíš! 

 
 Den pokračoval na Krásné louce, kde se konal festival. Vzhledem k tomu, že jsme půl dne strávily ve Škodovce, tak jsme nestihly celý program, ale stihly jsme ATMO music, co jsme i chtěly. Setkaly jsme se tam s kamarádem @tomas.kendik a společně si užili zbytek večera. Vyblbli jsme se i na různých atrakcích, které tam byly, a večer nám krásně zakončilo vystoupení české pop – rockové skupiny Chinaski.

 Outfit:

Zvolila jsem trochu extravagantní outfit. Přes den trochu foukalo ale silonky to jistily!
Klobouk: Lindex
Tričko: ----
Bunda: Exe Jeans
Sukně: Cropp
Boty: Converse

  Myslím si, že příjemně strávená sobota!

2 komentáře:

  1. Ake si mala silonky? :-O vobec ich nevidno :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaké obyčejné, světlé. :D Heh. Tak to potom splnilo účel. :D :)

      Vymazat